Mensen staan er niet vaak bij stil, maar in de meeste huishoudens zijn er tientallen lege batterijen te vinden. Lege batterijen bevatten echter nog vol waardevolle metalen, die we goed kunnen recyclen. Met de Wecycle campagne “Lege batterijen? Waar je ze koopt, kun je ze kwijt” vergroten we de bekendheid met de ruim 27.000 Wecycle inleverpunten voor batterijen. Tevens informeren we consumenten over het correct afdanken van batterijen.

Krachtige, eenduidige communicatie

Per 1 januari 2024 is Stichting OPEN samengegaan met (de uitvoeringsorganisatie van) Stichting Batterijen. Onder de naam Wecycle voert Stichting OPEN campagnes om de inzameling en recycling van elektrische apparaten, lampen, lege batterijen en (fiets)accu’s te stimuleren. De samenwerking leidt tot krachtige, eenduidige communicatie met consumenten en bedrijfsmatige gebruikers. Deze campagne is de eerste landelijke Wecycle campagne over draagbare batterijen.

The post Stichting OPEN lanceert eerste landelijke Wecycle campagne over batterijen first appeared on Stichting Open.