In maart loopt een nieuwe online Wecycle-campagne waarin Nederland op een ludieke manier een spiegel wordt voorgehouden door de e-waste recycle coach. Consumenten worden opgeroepen om via watismijnapparaatwaard.nl een grondige check te doen op eigen ongebruikte apparaten in hun huis en deze in te leveren voor hergebruik, reparatie, verkoop of naar een Wecycle-inleverpunt te brengen. Zo geven we producten en grondstoffen door.

Bekijk de campagne hier.

Wecycle is een landelijke campagne van stichting OPEN en Stichting LightRec die consumenten en bedrijven moet aanzetten om elektrisch afval en energiezuinige verlichting gescheiden in te leveren bij een van de 13.000 Wecycle-inleverpunten.

Meer weten of aansluiten? Neem contact met ons op.

The post Nieuwe campagne: recycle coach helpt ook bij ongebruikte apparaten first appeared on Stichting Open.