Begin september starten er weer diverse campagnes om het inleveren van elektrisch afval te stimuleren en inleverpunten te promoten. We benaderen diverse doelgroepen met verschillende uitingen.

Op TV en social media zijn de campagnes “Oud voor Nieuw” en ‘Inleverbak supermarkt lampen’ te zien. Verder leren bezoekers van de consumentenbeurs 50plus/Beleef alles over het goed afdanken van lampen en batterijen. De beurs is van 10 – 14 september a.s. in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de radio horen en op buitenborden zien mensen over wecyclevoorbedrijven.nl. Dit startte tijdens het raceweekend in Zandvoort! Zie de foto. Daarnaast zijn er volop advertenties in vakbladen en zijn wij op de Installatie Vakdagen.

Basisschoolkinderen zien onze Wecycle schoolkranten met winacties rondom de recyclevideos. Circa 90.000 kranten worden verspreid.

Naast de Wecycle campagnes zal ook de gezamenlijke campagne Doe maar apart weer te horen en zien zijn met als primaire doelstelling: voorkomen van afvalbranden. De campagne roept iedereen op om nooit te vergeten altijd apart te doen!

The post Heb jij onze Wecycle campagnes al gezien? first appeared on Stichting Open.