Tijdens de Nationale Wecycleweek 2024 maakt Nederland kennis met de vele medewerker bij winkels, gemeenten, kringloopwinkels,  installateurs, transporteurs en recyclefabrieken die elke dag alles uit de kast halen om Nederland veilig en duurzaam te laten “wecyclen”.  Recycling van elektrisch afval is echt de moeite waard!

Steun de Nationale Wecycleweek, laat zien hoe jouw medewerkers zich elke dag inzetten voor een schoon, veilig, duurzaam en toekomstbestendig Nederland. Voor ons en de generaties na ons.

Zo doe je mee!

Maak een social media post, gebruik het campagnelogo en een recycle videosnipper of beeldmateriaal of maak eigen content. Kijk op wecyclecommunicatiekit.nl* en doe gratis mee! Laat je klanten in ieder geval meedoen aan de winactie. #wecycle

Landelijke Wecycle consumentencampagne met winactie

Via een online, social media  en TV campagne roepen we Nederland op om alles uit de kast te halen, dan doen wij het ook! Nederland kan weer doorgeven wat en hoe ze gaan wecyclen. Daarmee maken ze kans op een uitje.

Wecycle inzamelactie met “passende beloning”

Een spannend kinderboek voor snelle inzamelaars van oude lampen, lege batterijen en ander elektrisch afval bij milieustraten, kringloopwinkels en kinderboerderijen. (op=op).

Wecycle Awards: een bokaal met een verhaal

Diverse opvallende initiatieven op het gebied van inzameling, recycling en het meer circulair maken van elektrisch afval worden extra in het zonnetje gezet. De bokaal zelf is is gemaakt van elektrisch afval. Zo is de cirkel helemaal rond.

Vragen over meedoen, materiaal of iets anders ? Mail naar info@stichting-open.org

*materiaal vanaf medio september beschikbaar

 

The post Nationale Wecycleweek 2024: elektrisch afval? Echt de moeite waard! first appeared on Stichting Open.