Veel Nederlanders beginnen er al zin in te krijgen: Koningsdag 2024! Samen met gemeenten willen we voorkomen dat komende Koningsdag onverkochte apparaten en lampen na afloop van de vrijmarkt bij het restafval worden gegooid. Stichting OPEN lanceert een Wecycle campagne om dit te voorkomen. Gemeenten ontvangen hierover een mailing en / of lezen hierover in de nieuwsbrief of GRAM.

Doe ook mee

Werk jij in een gemeente, help inwoners om te recyclen in plaats van weggooien en maak daarbij kans op een Wecycle sponsorcheque voor een lokaal goed naar keuze t.w.v. Euro 1.000,- . Lees in de flyer Wecycle Koningsdag uitnodiging 2024 en de actievoorwaarden alles over de actie en hoe jullie mee kunnen doen.

Vragen over de campagne? Mail Michèle Donck, Accountmanager gemeenten.

The post Voorkom apparaten bij het restafval na Koningsdag en maak kans op een sponsorcheque voor een lokaal goed doel! first appeared on Stichting Open.