De landelijke campagne Nationale Wecycleweek in aanloop naar International E-waste Day (14 oktober) is deze week van start gegaan. Ook dit jaar zijn weer veel inzamelpartners zoals retailers, gemeenten, kinderboerderijen en kringloopwinkels actief aangehaakt. De Nationale Wecycleweek is van 9 t/m 15 oktober a.s.

De campagne bestaat uit een online, TV en radiocampagne met win- en inzamelactie, een PR campagne rondom verborgen elektrisch afval, de uitreiking van de eerste Wecycle Awards en de gouden bakkie Awards en de lancering van de Wecycle uitdaging met Maya de Bij voor de basisscholen.

Bekijk hier de t.v. campagne en beluister hier de radiospot.             

Ook de werkgroep doemaarapart.nl haakt aan met PR- en een mastencampagne rondom snelwegen met een beoogd bereik van ruim 6 miljoen.

Foto: inzamelactie met milieustraten en kringloopwinkels in ruil voor een puzzel.

The post first appeared on Stichting Open.